Mia Litström

Bilar, klockor, hästar och livet. Välkomna till motorjournalisten Mia Litströms blogg.

Fantastiskt roligt intervju

Nyligen fick jag i uppdrag av Saab Group att inför Gothenburg Horse Show göra en intervju med svenska dressyrryttaren Patrik Kittel som tävlar på elitnivå. Just nu är han bäst placerad av våra svenska dressyrryttare  och har plats tolv i världsrankningen med hästen Deja. I Göteborg tävlande han med en annan häst som heter Delaunay. Otroligt positiv och driven dressyrryttare som brinner för dressyren och kämpar hårt som resulterar i otroliga framgångar samtidigt som han njuter av livet till fullo. Hela intervjun kan ni läsa på länken nedan.

http://saabgroup.com/sv/Media/stories/stories-listing/2017-02/varldselitens-dressyrryttare-laddar-for-hastshow/

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2018 Mia Litström

Tema av Anders Norén